Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Jujuliini Jaana Ulvila tmi (y-tunnus 1494732-6). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.jujuliini.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.Toimitamme ainoastaan manner Suomeen.

Maksutavat

Paytrail Oyj

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet ja maksaa voit myös yleisimmillä maksukorteilla.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilaukset 2-7 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä . Mikäli tuote on päässyt loppumaan varastostamme, tai toimitukselle on jokin muu este ilmoitamme siitä asiakkaalle mahdollisimman pian.

Toimitamme tilaukset – Postista tai Postin paketiautomaatista tai smartpostin kirjepostina.